Serveis
d’arquitectura

01

Arquitectura

Dissenyem, projectem i acompanyem l’obra de qualsevol tipus de projecte adaptant-nos a les necessitats de cada client.

02

Arquitectura Tècnica

Realitzem una direcció tècnica d’obres exhaustiva per assegurar la qualitat i seguretat en la construcció, elaborem amidaments i pressupostos complets.

03

Interiorisme

Dissenyem interiors amb personalitat tant d’habitatges, oficines com espais comercials, englobant totes les fases del desenvolupament del projecte

04

Gestió d’obra

Ens fem responsables de la planificació, coordinació i supervisió dels projectes de construcció amb rigor tècnic i control econòmic.

05

Tràmits

Ens cuidem dels tràmits burocràtics relacionats amb les obres com la tramitació de cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, Inspeccions tècniques d’edificis, legalitzacions, certificats i valoració d’immobles.

EQUIP MULTIDISCIPLINARI

Els projectes de Gàlib Studio són el resultat de combinar diferents experts professionals, cadascú amb el seu propi talent. La nostra diversitat és la nostra força.

Entorns únics que
s’adapten a l’evolució

Proximitat i transparència

Creiem en la importància de treballar en equip amb clients i col·laboradors. Per això apostem per una comunicació honesta i propera.

Acompanyament integral

Són decisions importants, per això estem al teu costat en totes les fases del projecte. Som un equip multidisciplinari a la teva disposició.

Un compromís verd

Donem vida a projectes que respecten el medi ambient i entorn perquè som sensibles al lloc en què vivim. Potenciem la bellesa natural de cada obra que reflecteix una memòria, una història.